040 - 29 10 105

Polyester

De keuze voor polyester producten lijkt misschien niet altijd logisch; bijvoorbeeld omdat u nu producten gebruikt die van een ander materiaal zijn. Die producten werken waarschijnlijk prima dus waarom zou u dat veranderen? Wij begrijpen dit standpunt en denken desondanks met u mee hoe het nog beter kan. Polyester leent zich namelijk goed voor productverbetering! Het is daarom een overweging waard om uw items als polyester producten te laten maken of hiermee te laten verstevigen. Omdat het vele voordelen ten opzichte van andere materialen – zoals hout, beton en plastic.
Bewerkte producten zijn namelijk zeer sterk, duurzaam, waterdicht, vorstbestendig, licht van gewicht, roestvrij, niet poreus en vrij in vorm en afwerking.

Toepassingen

=

Interieur

De mogelijkheden zijn zo beperkt als uw creativiteit. De toepassing in het interieur is dus ook een logische gevolg. Denk aan hanglampen, balies, tafels, stoelen en nog veel meer. Kom een keer langs of bel ons met uw ideeën en dan kijken we samen voor een passend voorstel.

=

Tuindecoratie

Moet uw tuindecoratie de macht der elementen kunnen weerstaan? Dan is polyester perfect geschikt voor dit werk. Denk hierbij aan beelden, stoelen, tafels, bloembakken en kunst. Alles is mogelijk en onze jarenlange expertise met het product zorgt voor een prachtig resultaat.

=

Daken

Lekkage in dak of dakgoot? Dit is een probleem dat gemakkelijk op te lossen is door het aanbrengen van een laag polyester. We helpen u graag op weg met advies en materiaal om dit zelf op te knappen. Voor grotere klussen zijn we bereid op locatie te helpen.

=

Badkamer

Polyester is 100% waterdicht en dus uitermate geschikt voor het bekleden van uw badkamer(vloer). Het is licht, droogt snel en erg duurzaam. In combinatie met een topcoat wordt uw vloer antislip, onderhoudsvrij en slijtvast.

=

Vijvers en Zwembaden

Polyester leent zich perfect voor het bedekken en repareren van zwembaden en vijvers. Het materiaal is namelijk roest- en rotvrij, onderhoudsvrij en vorstbestendig. We helpen u graag bij de aanschaf van materiaal en bieden passend advies voor elke klus. Is de klus te groot? Dan komen we het graag persoonlijk voor u oplossen.

=

Speel/Water-toestellen

Door onze samenwerking met Joef hebben we door de jaren heen veel water- en speeltoestellen opgeleverd. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat polyester de beste oplossing is voor watergerelateerde toestellen. Ook particulier is polyester een goede toepassing door de slijtvaste en duurzame eigenschappen van het materiaal.

Bekijk voltooide projecten

Kom een praatje maken