040 - 29 10 105

Schadeherstel

Ook kunt u met autoschade bij ons terecht, zeker ook wanneer de verzekering de schade niet dekt. Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn en we niet bij dure organisaties aangesloten zijn kunnen wij voor een scherpe prijs uw schadeherstel uitvoeren. We zullen de schade onzichtbaar wegwerken zodat u snel de weg weer op kunt. Alle schadeherstel wordt uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we alle handelingen in-house uitvoeren waardoor we niets uit hoeven te besteden. Omdat we in onze winkel dagelijks veel kleuren maken hebben we ook veel ervaring in het maken van de juiste kleur.
U kunt ook bij ons terecht voor strakmaken en spuitwerk aan bv. koffers van motoren, jetski’s, caravans, campers.
Vaak kunnen wij ook bumpers en andere kunststofdelen van motoren, campers, caravans, auto’s etc. etc herstellen.                                                                                  Soms door kunststoflassen of anders door het met een een glasmat/kunsthars te repareren.
Soms omdat het goedkoper is als een nieuwe maar ook als van een iets oudere camper/caravan de delen niet meer leverbaar zijn, kunnen wij het vaak toch nog herstellen.

Bekijk voltooide projecten

Kom een praatje maken