040 - 29 10 105

Onze Vakhandel,

Waar ideeën

projecten worden.

Color Scanning

Verf mengen en
spuitbus afvullen

Breed assortiment
Professioneel advies

Onze vakwinkel, de start van uw projecten.

Vanaf heden is ook onze webshop online!!

We heten u graag welkom in onze groothandel van Polyester en Paint Service. Deze is gevestigd op de hurksestraat 2A Hal 1 tussen Veldhoven en Eindhoven op industrieterrein De Hurk.

Particulieren kunnen (eventueel na telefonisch advies) terecht op onze webshop.
Hier bent u aan het goede adres voor alle professionele lakken te gebruiken voor Auto’s, motors, bromfietsen, vrachtauto’s, campers, kampeerauto’s, caravans, boten of jetski’s.

Polyester & Paint Service heeft een breed assortiment producten om uw klus tot een succesvol einde te brengen. Of gaat u uw meubilair zoals tafels, stoelen of kasten in een nieuw jasje steken?
We kunnen de ral of NCS kleur vervolgens in blik of spuitbus leveren. We vullen de spuitbus zelf af en hebben dus geen voorraad spuitbussen waar u uit kunt kiezen maar daardoor ook altijd de kleur en glansgraad die u wenst. U kunt ook zelf een kleurvoorbeeld meenemen zodat we het kunnen matchen of u kiest iets uit de duizenden kleurstalen in de winkel.
U vindt alle benodigdheden met kundig advies in onze winkel.

Ook met autoschade kunt u bij ons terecht. We kunnen naast dat we de kleur gewoon op kleurnummer maken, de exacte kleur opmeten waarna we de perfecte kleur verf samenstellen. Dit kan vervolgens in een blik (vanaf 0,25ltr) of een spuitbus die we ook weer zelf afvullen. Hiermee kunt u de schade naadloos weg werken. Wil dit toch niet helemaal lukken dan nemen we de taak graag van u over. Op de werkplaats grenzend aan de vakwinkel kunnen onze specialisten uw projecten vakkundig afwerken.

Onze werkplaats/spuiterij is op dit moment verhuurd, dus u kunt terecht bij : https://www.schadecentrumdehurk.com/

We leveren ook polyester, epoxy, gietrubbers etc.
Of u nu een racekuipje, gietrubber mal wil maken of een epoxy tafelblad wil gieten. Wij kunnen u op weg helpen met advies en/of de materialen.

Als u met uw boot bezig bent kunnen wij u op weg helpen met de producten van Polyservice en
De Ijssel. Hierbij moet u dan denken aan epoxyprimer, DD lakken en de waterdichte epoxy coatingen onder de waterlijn.

Als u alleen uw boot wil polijsten hebben wij daar ook de materialen, advies en natuurlijk een machine voor. Deze materialen zijn natuurlijk ook voor uw auto te gebruiken.

Wij leveren ook het watergedragen product AcrylicOne. Dit is in verwerking vergelijkbaar met gips maar dan veel sterker en met een veel bredere toepassing incl. een na bewerking buiten toepassing.

 

Vanaf heden is ook onze webshop online!!

Aanbod in de winkel

 • Autolak
 • Industrielak
 • 2K-lak
 • Basecoat conventioneel
 • Kleurmeten
 • Non-paint
 • Spuitbussen, grotendeels zelf afgevuld
 • Epoxy
 • Polyester
 • Gietrubber
 • RAL Kleuren
 • AcrylicOne ( A1)

Impressie aanbod Vakhandel

Kom langs voor een praatje, we zijn benieuwd naar uw projecten.