040 - 29 10 105

Schadeherstel Polyester Auto/Kitcar

Voor schade aan uw polyester auto of kitcar bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons specialisme op het gebied van polyesterproducten en andere composieten krijgen wij een groot aantal exclusieve auto’s ter reparatie aangeboden. Zo hebben we menig kitcar naar tevredenheid opgeleverd. Denk hierbij aan een AC Cobra, een Devin, een renault Alpine,  Bonito en een Nova. Maar ook een aantal echte klassiekers zoals een Porsche 911 targa van 1973 en een Jaguar XK120. Kijk vooral ook eens op onze pagina met projecten voor meer impressies

Als eigenaar van zo’n prachtige auto snapt u dat alleen het beste goed genoeg is. We behandelen deze producten dan ook met de grootste precisie en zorg waardoor het resultaat er niet alleen altijd top uit ziet maar zeer zeker ook kwalitatief top is! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Indien u een kitcar aan het bouwen bent kunnen wij u ook adviseren over wat wel en niet te doen met betrekking tot de polyester body.
Er zijn mogelijkheden om de body niet te spuiten maar dan is het meestal een Buggy of iets dergelijks. En auto met deuren en kleppen moet meestal gespoten worden omdat het meestal net niet (of ruim niet) past.

Bekijk voltooide projecten

Kom een praatje maken